torstai 9. heinäkuuta 2009

Torstai on toivoa taynna ja viimeinen paiva Seoulissa





ㅐ ㅌ ㅣ ㅐ ㅌ ㅣ Seoul, viimeinen paiva. Paljon on tullut talla reissulla askeleita kassaan. Askartelutarvikkeitakin mukaan tullut aivan kiitettavan paljon...toivottavasti viela painolimiitit matkalaukussa kestavat, leimasimet kun ovat melko tuhottaman painavia. Taalla ei valitettavasti leimasimia ole paljon tarjolla kuin puukantaisina, mutta niita sitten sitakin enemman ;0)..

Huomenna aamulla 06.00 heratys...Suomessa kello taitaa olla oikeasti siina 00.00 korvilla. 6 tuntia olemme taalla edella aikataulussa nain kesa-aikana.

Tiivistetysti reissu on ollu varmasti ainakin miljoonan Wonin arvoinen ;0)...korttitarvikkeiden lisaksi nalleja yms. on kertynyt matkaan ja viela sellaisia mita ei muualta loydy. On nahty merta ja vuoria, vetta ja auringonpaistetta. Joskus on iskenyt pieni epatoivo, kun paikallinen tapa on osoitteeton...jos jonnekin haluat, soita ja kysy missa se on ja mita on lahella. Kaduilla ei ole useimmilla nimia tai niita ei ole merkitty ja talot on numeroitu rakentamisjarjestyksessa. Eli jos suunnistat, opettele maamerkit niin niilla parjaa. Mina osaan hotellille City Hallin ja vaaran vankyran pilvenpiirtajan mukaan. Niin, ja ihmiset ovat todella auttavaisia...soittavat vaikka puolestasi kohteeseen tai tutkivat netista tai puhelimesta yms. Eika aina tarvi edes kysya apua, vaan luoksesi tullaan ;0)

Nyt suihkuun ja toivomaan, etta sukat ja kengat kuivuvat edes jotenkin aamuksi. Tanaan satoi kaatamalla. Onneksi tosin nama fiksut ihmiset taalla Koreassa ovat keksineet maanalaiset ostoskeskukset eika suotta tarvitse liikkua ulkona sateessa...paitsi sille ensimmaiselle sisaankaynnille :0)

Nahdaan huomenna ainakin toivottavasi kotimaassa. Tasta maasta jaa silti ihan kauniit ja hyvat muistot vaikka valilla onkin satanut monsuunin lailla. Mutta siita on kait sitten saanut myos tuulta purjeisiin seuraavalle paivalle... ㅐ ㅌ ㅣ ㅐ티 Seoul!!

PS. Ja olkaa huoleti suomalaiset, taalla kannykkaa kaytetaan vielakin enemman. Niin ja kohteliaisuus ennen kaikkea, pieni kumarrus ja hymy...ja tavarat ojennetaan kahdella kadella samoin myos vastaanotetaan...

ㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎ

1 kommentti:

Kiitos ihanista palautteista ja tervetuloa uudelleen!!

PS. Valitettavasti olen joutunut roskapostitulvan takia palauttamaan sanavahvistuksen.